kerstfun.punt.nl
Recente Tweets
Kersttips :
Links :
Het Emirates Palace Hotel in Abu Dhabi heeft de duurste kerstboom ter wereld in zijn ontvangsthal staan. Omdat de versiering uit juwelen bestaat, loopt de waarde van de boom op tot zo’n veertien miljoen euro.
 
Reacties
Een kerstboom hoeft niet duur te zijn !


Lees meer...   (1 reactie)
Een 35-jarige vrouw uit Belleville is opgepakt nadat ze door de kerstcadeaus van haar kinderen te verkopen, drugs had gekocht.
 
Sandra Bauers (35) uit Belleville pikte bovendien de auto van haar moeder en laadde daar de geschenken ter waarde van 1.000 dollar in. De politie kon Bauers oppakken in een motel in de buurt. De kerstcadeaus waren evenwel al verdwenen uit de auto.
 
De agenten troffen de vrouw aan met in haar hand een crackpijp. Alle cadeautjes waren al verkocht, maar de politie heeft ze grotendeels terug kunnen geven aan de kinderen. Dat meldt Chicago Tribune. Welke straf de vrouw te wachten staat, is onbekend.
Lees meer...
Leuke kerstgame waarbij het de bedoeling is om gekleurde kerstballen in de dozen met dezelfde kleur te laten rollen.
 

 
Lees meer...
Deze gezellige USB Snowman met blauwe muts en sjaal maakt jouw kerstsfeer helemaal compleet. Bovendien is deze sneeuwman ver van saai. Hij geeft namelijk niet alleen maar licht, het licht veranderd feestelijk van blauwe naar groene, rode en paarse kleuren. Het licht wordt gegeven door middel van LED licht, waardoor hij niet veel stroom verbruikt.
 
De USB Snowman brengt gezelligheid, vrolijkheid en warmte met zich mee. Een echte must have tijdens de vrolijke kerstdagen om ook jouw computer of laptop een echte kerstsfeer te geven.

Houdt jij ook van gezelligheid tijdens de feestdagen, bestel de USB Snowman dan snel en je zult zien hoe simpel het is om een beetje sfeer te creëren!
Lees meer...   (1 reactie)
Time lapse filmpje van het werk en de energie die is gestoken in het versieren van de kerstboom voor in het Witte Huis.
 
Reacties
Merry Christmas from Grolsch & the Swingtop Philharmonic Orchestra
 
Reacties (1)
In een kleine chocoladefabriek in Frankrijk is een gigantische kerstboom van chocola gemaakt. Op de boom zit een laagje poedersuiker. Iedereen mag een stukje kopen van de boom, het geld gaat naar een goed doel.
 
Reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl