kerstfun.punt.nl
Recente Tweets
Kersttips :
Links :
54.000 lampjes voor deze kerstshow......
 
Reacties
Een kerstliedje jodelende kat.......
 
Reacties (1)
Transformeer nu je beste vriend in Rudolph the Reindeer! Om de kerststemming er alvast lekker in te krijgen.
 
 
Nee, hiermee bedoelen we niet je beste mensenvriend, maar je hond natuurlijk. Uit onderzoek is
 gebleken dat honden zich graag laten verkleden omdat ze zich daardoor speciaal voelen. Nu kan je trouwe viervoeter zich extra speciaal voelen met dit mooie rendiergewei. Verkleed je hond tot rendier en wie weet krijg jij dit jaar wel een extra cadeautje van de kerstman.
 
Lees meer...

Een kerstboom van écht goud. Die zal vast niet bij veel mensen in de huiskamer staan. Een juwelier in Tokio kon het wel betalen en heeft hem in de etalage gezet. Hij heeft 150 miljoen yen voor de kerstboom betaald, dat is bijna 1,5 miljoen euro.

De kerstboom is meer dan twee meter hoog en er was 12 kilo puur goud nodig om hem te maken. Er hangen geen kerstballen in, maar de boom is versierd met meer dan honderd hartjes en bloemetjes. Het gouden kunstwerk blijft tot Kerst in de etalage staan.
 
Reacties
Dit zal je zeker in kerststemming brengen:
 
Reacties
 
 
Benodigdheden:
- 85 gr boter
- 100 gr suiker
- 1 ei
- halve theelepel vanille extract
- 200 gr bloem
- halve theelepel bakpoeder
- snuf zout
 
Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de droge ingrediënten en de natte ingrediënten. Pas op met teveel bloem, natuurlijk is het niet de bedoeling dat je deeg straks gaat werken als secondenlijm, maar in de koelkast wordt plakkerig deeg ook makkelijker om mee te werken. En dan bedoel ik als het in de koelkast is geweest, neem aan dat je niet IN je koelkast gaat zitten. En met teveel gebruik van bloem krijgen de koekjes soms een zure smaak.
Meng daarna de droge en natte ingrediënten met elkaar en vorm dit tot een mooi deeg. Wikkel dit in plastic folie en leg het deeg voor 2 uur in de koelkast.
Rol het daarna uit en snijd de koekjes, plaats ze in de oven voor ongeveer 8-12 minuten, totdat ze mooi goudbruin zijn.
Laat ze afkoelen en versier.
 
Bron: bebelslittlebakery.blogspot.com


Reacties
Hij staat in Portugal en hij is gigantisch...
 
Reacties
Of je nu wilt of niet........
 
Reacties
Vara’s Kassa testte zes online aanbieders van wenskaarten. Kaartje2go is als beste getest en behaalt de hoogste scores op gebruiksgemak, kwaliteit en prijs. “Kaartje2go heeft de zaken goed voor elkaar”.
 
Kassa Magazine vergeleek zes online kaartenservices, waaronder Kaartje2go. In de uitgebreide Kassa test maakten de onderzoekers bij elke dienst een kaart met een zelfgenomen foto. De webwinkel van Kaartje2go komt als beste uit de test en is ‘Kassa’s Keuze’. Kaartje2go is goed en goedkoop concludeert Kassa magazine.
 
Bron: Kassa magazine, nr 3, 2011
Reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl