kerstfun.punt.nl
Recente Tweets
Kersttips :
Links :

Bruce Mertz woont in Concord, Californië, en start elke jaar al in augustus met het ophangen van een slordige 50.000 kerstlampjes. In deze documentaire ziet u niet alleen hoe de man hier ooit toe gekomen is, en hoe hij omgaat met de stroom toeristen die op zijn huis afkomen, maar krijgt u bijvoorbeeld ook een blik op de technische onderzijde van deze complete overkill aan kerstsfeer.

Bron: retecool.com

Reacties

De Duitse automobilistenbond Adac heeft het voor ons uitgezocht. Het kan namelijk levensgevaarlijk zijn om een kerstboom zomaar op het dak vast te binden. De Duitse evenknie van de Anwb waarschuwt dat een kerstboom met spanbanden op het dak moet worden vastgebonden en niet met spin-elastieken. Het filmpje laat zien waarom ...

Reacties

Zo ziet een huis eruit met 450.000 kerstlampjes ...

Lees meer...

Het kerstverhaal uitgebeeld door poppen op de muziek van Bohemian Rhapsody.

Reacties

De kerstboom van Gubbio is sinds 1991 door Guinness World Records erkend als grootste kerstboom ter wereld, met een lengte van 740 meter en een maximale breedte van 450 meter. Die bestaat uit 3.000 lichtjes en 8,5 kilometer elektrische kabel. De boom wordt jaarlijks tegen de helling van Monte Ingino geplaatst en is 650 meter hoog en 350 meter breed.

Reacties

Cartier nodigt je uit om te genieten van een magische winterverhaal, Cartier Winter Tale.
In deze video volgen we het super schattige baby-pantertje in de nostalgische setting van Parijs in de jaren ’20. De couriers van Cartier gaan de huizen langs om daar de meest prachtige sieraden onder de boom te leggen.


Reacties

Het kerstverhaal, dat is eigenlijk het verhaal van de slechtst mogelijk georganiseerde bevalling.

Reacties
 
 
Een prachtig lied van Charles Brown om alvast in de kersstemming te komen.
Reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl