kerstfun.punt.nl
Recente Tweets
Kersttips :
Links :

Ruim duizend mensen, een kameel en een aantal schapen speelden in het Amerikaanse Provo het klassieke kerstverhaal van de geboorte van Jezus na.

Deze uitvoering van de geboorte van Jezus zou de grootste ooit zijn. De makers vestigden daarmee een wereldrecord en worden opgenomen in het Guiness Book of Records.

Bron: lindanieuws.nl

Reacties

De boom van Lego is 10 meter hoog en bevat een half miljoen steentjes. In totaal staken de bouwers er maar liefst 1200 uur in en zijn er zo’n half jaar mee bezig geweest.

Reacties

De kerstkaart die iedereen op zijn mat wil vinden!

Reacties

De kersthit Baby, it’s cold outside van Michael Bublé en Idina Menzel met schattige kinderen in de hoofdrol van de videoclip.

Reacties
Bereid je nu helemaal voor op kerstmis met shotglazen in de vorm van een kerstbal!.
 
De Kerstbal shots worden geleverd in een leuke cadeauverpakking. Elke set bestaat uit zes kerstbal shots mét dopje. Je zou de ballen zelfs in de boom kunnen hangen, want aan het dopje zit een echte hanger voor in de kerstboom.

Erg leuk voor onder de kerstboom om als kerstcadeau te geven.
 

Reacties
Wat weet jij van kerstmis?
 
De tijd is weer aangebroken voor de gezelligste tijd van het jaar, namelijk de kerstperiode. Iedereen haalt de kerstboom weer van het zolder en huizen worden weer prachtig verlicht. Maar wat weet jij van Kerstmis? Op Wooki.nl kun je nu de Kerstmis test doen, waarin je in 11 vragen kunt kijken of je een Kerstmis kenner bent of niet.
Lees meer...

Het jongetje in de video is onafscheidelijk met Monty de pinguïn. Echter breekt de kerst aan en de pinguïn wordt blootgesteld aan het feit dat er overal verliefde stelletjes zijn. Ondanks dat hij zich daar een beetje ongelukkig bij voelt is hij blij met zijn beste vriend!

Reacties

Wij van kerstfun wensen jullie hele fijne kerstdagen!!! En hoe kunnen we dat beter doen dan met een kerstmedley!

Reacties

Een schattig mopshond puppy is de ster in de nieuwe versie van de film Home Alone.

Bron: Snuffelknuffel.nl

Reacties

Het verhaal van de commercial is dat van een beer die uit zijn winterslaap wordt gewekt door een haas die hem wil laten kennismaken met de vreugde van het kerstfeest. The Bear & The Hare ...

Bij Lees Meer ... zie je de making of.

Lees meer...
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl