kerstfun.punt.nl
Recente Tweets
Kersttips :
Links :
Klik op het plaatje om de kaart te versturen.

Online echte kerstkaarten versturen En het goede doel steunen!

Reacties
 
De magic christmas trees vliegen de deur uit. Afgelopen zondag op de TV bij  Live & Cooking nu via internet te koop de papieren kerstboompjes die vanzelf groeien. Een boompje meet tien bij twintig centimeter en is na twaalf uur volgroeid.
 
De boompjes groeien doordat zoutkristallen in het papier reageren op een vloeistof die de eigenaar over de boompjes moet druppelen. Het groeiproces begint ongeveer drie uur nadat de vloeistof over de boom is gesprenkeld en stopt na twaalf uur. Breng je bureau helemaal in de kerstsfeermet deze Magic Kerstboom.
Reacties
In Madrid staat deze orginele kerstboom gebasseerd op het klassieke jaren tachtig spel "Pac-Man". Gemaakt met allemaal led-lichtjes.  Klik hier voor een foto.
 
Reacties
 

Lootjes trekken voor Kerst:

Makkelijk digitaal lootjes trekken. Niemand trekt zijn eigen lootje en je hoeft er niet voor bij elkaar te komen. Met verlanglijstjes, uitsluitingen, gratis en spam-vrij. Handig voor de Sinterklaas of Kerst lootjes.
 
Geef jouw groep ook op:
 
 
 
 
 
 
 
Lees meer...
 Kerstkransjes Ingredienten:

200 Gram bloem
150 Gram boter
80 Gram basterdsuiker
1 Eetlepel melk
1 Theelepel bakpoeder
Geraspte schil van ¼ citroen
Zout
1 Ei
Grove suiker
Geschaafde amandelen
 
 
Bereiding:

Kneed van de bloem, de boter, de basterdsuiker, de melk, het bakpoeder, de citroenrasp en het zout een soepele bal deeg.Laat deze 1 uur staan. Rol de bal deeg bij gedeelten dun uit en steek er met een glas cirkels van. Leg deze op een beboterd bakblik en steek nu uit het midden, met een vingerhoed of een spuitmond, een rondje uit. Haal dit uit de cirkel, dit kan weer tot koekjes worden gevormd. Bestrijk de kransjes met losgeklopt ei en strooi er wat grove suiker en geschaafde amandelen bovenop. Bak ze gaar en goudbruin. Laat de kransjes even op het bakblik afkoelen tot ze stevig zijn en leg ze dan op een taartrooster om verder koud te worden.


Reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl