kerstfun.punt.nl
Recente Tweets
Kersttips :
Links :
 
 
Van fanatieke sporters tot olijke studenten op kisten. Iedereen deed gisteren mee aan de eerste ‘Santa Run’ in Nederland.
Volgens sponsor Q Music liepen er 2000 kerstmannen en -vrouwen mee in de lange stoet over de twee Maasbruggen in Rotterdam. Door de massaliteit duurde de start minstens tien minuten. Om een beetje warm te blijven sprongen de Santa’s op en  neer op de pompende kerstmuziek.
Reacties
 
Flinke kerstbonus... om weg te geven
 
Een Amerikaanse bank heeft zijn werknemers 1000 dollar bonus gegeven voor de kerst, maar verwacht wel dat de medewerkers het bedrag weggeven aan mensen in nood. Parttimers krijgen 500 dollar om er tijdens de kerstdagen iets goeds mee te doen.
 
De meer dan vijfhonderd werknemers kregen hun bedrag op het kerstfeest van het bedrijf. Een van de bankmedewerkers heeft het bedrag inmiddels gegeven aan een kennis die zijn ziektekosten niet kon betalen, aldus directeur Michael Solberg van de bank in Fargo (North Dakota) tegen een lokaal tv-station.
 
Als extraatje vonden de werknemers in hun kerstpakket een videocamera om hun vrijgevigheid te filmen. Het speeltje mogen zij wel zelf houden.
 
Reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl