kerstfun.punt.nl
Recente Tweets
Kersttips :
Links :
Wat anders dan zo'n gewone kerstbal !
 
 
     
     
Reacties (1)
Knap stukje werk als je bedenkt dat ze 1050 flessen bier leeg hebben moeten drinken om deze kerstboom van 2 meter te kunnen maken.  
 
Reacties
De Foster familie vond het niet geschikt om in deze zware economische tijden kerstkaarten te versturen. Daarom besloten ze om in plaats van de standaardkaart/foto een video te sturen naar de mensen dien hun na aan het hart liggen.........en natuurlijk het internet.
 
Reacties
De duurste kerstboom ter wereld staat in Osaka Japan. Opgetrokken uit 24 karaats goud, afgewerkt met 240 edelstenen en juwelen, mag er van een exclusief exemplaar gesproken worden.
 
Slingers, gemaakt van echte parels, maken het dure plaatje helemaal af. Het kerstjuweeltje weegt meer dan 21 kilogram en is meer dan 1 euro miljoen waard.
 
Mocht je in de buurt zijn, de boom is te koop bij Ginza Tanaka Jewellery Shop in Shinsaibashi, Osaka.
 
 
 
 
 
Reacties
The Night Before Christmas
 
Reacties (1)
 
 
Het kan al enige tijd, Foto Kerstkaarten maken. Via kerstkaartjesdrukkerij.nl maak je de mooiste kerstkaarten eenvoudig zelf.
 
Met je eigen foto kun je kerstversiering en je eigen tekst toevoegen. En je kunt een set kaarten thuis laten bezorgen of de kaarten direct laten versturen. Het is nog zeer voordelig ook.
 
 
 
 
 
Reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl