kerstfun.punt.nl
Recente Tweets
Kersttips :
Links :
Heren: even speciaal een vraag aan jullie. Een lekker parfum, een mooi lingeriesetje of een Porsche met een roze strik erom. Welk cadeau heb je voor je geliefde gekocht dit jaar? Het kan namelijk nogal gevolgen hebben……
 
Meer dan een derde van de vrouwen verbreekt een relatie nadat een man (meerdere keren) een verkeerd cadeautje heeft gekocht. Vooral kookgerei, schoonmaakproducten en plakbandhouders zijn not done.
 
Uit een onderzoek van de Britse website Freedating blijkt dat 36% van de vrouwen een man dumpt wanneer hij een verkeerd cadeau koopt. Vooral hoogopgeleide vrouwen zijn erg kritisch.
Reacties (2)
Veertig kilogram kaviaar die illegaal Italië was binnengesmokkeld en in beslag werd genomen, wordt verdeeld onder de arme bewoners van Milaan. Dat meldt de krant Corriere della Sera.

Het smakelijke maar dure goedje heeft samen een waarde van maar liefst 400.000 euro. Vermits de houdbaarheidsdatum nog niet verstreken is tegen Kerst, worden de armen nu eens goed in de watten gelegd.

De armen van Milaan reageren maar deels positief. "Alle giften zijn welkom. Maar de armen hebben vooral nood aan rechten en waardigheid, meer dan aan luxe-artikelen", zegt een vertegenwoordiger van de organisaties aan de krant.
Lees meer...
Lees de aanwijzingen en wijs de juiste Santa aan!
 

 
Lees meer...
Een Brit die al 14 jaar lang elke dag kerstmis viert, moet door de financiële crisis op zijn dure hobby beginnen besparen. Andy Park brengt iedere dag door met kalkoen, champagne, kerstkaartjes en cadeaus.
 
Bij Andy Park is het alle dagen feest. Hij heeft zijn bijnaam 'Mr. Christmas' dan ook niet gestolen. Sinds 14 juli 1994 begint iedere dag hetzelfde: hij opent de cadeautjes die hij voor zichzelf gekocht heeft, hij kijkt naar de speech van de koningin die hij op video heeft opgenomen en opent de kaartjes die hij zichzelf geschreven heeft. Vroeger verstuurde hij de kaartjes zelfs met de post, maar om de prijs te drukken steekt hij ze nu dagelijks in zijn eigen brievenbus. Hij kreeg in de loop der jaren al 235.206 kaartjes van zichzelf.
 
Het lijkt misschien een beetje op kerst à la Mr. Bean, maar Park zegt dat hij dankzij zijn hobby altijd goed gezind is. Het begon 14 jaar geleden toen hij zich op een dag niet al te best voelde. Hij besloot de kerstversiering op te hangen en deed het sindsdien iedere dag opnieuw. "Mensen verklaren me gek, maar als ze op bezoek komen worden ze altijd vrolijk.
Lees meer...
Ook de dieren vieren kerst en dat laten ze weten ook.
 
Reacties
De grootste kerstboom ter wereld staat weer in IJsselstein. Mede dankzij topper Gordon konden de 120 lampjes van de kerstboom weer ontstoken worden.
 

De boom is eigenlijk geen boom. Het is een dun gebouw van 366,8 meter waar in december heel veel lichtjes aan gehangen worden in de vorm van een kerstboom. Die lichtjes zijn van heel ver te zien.

Even zag het er naar uit dat de kerstboom dit jaar niet zou kunnen branden. Het kost namelijk 60.000 euro en de organisatie kwam 5.000 euro tekort. Zanger Gordon vond dit zo erg dat hij de overige 5.000 heeft betaald.

 
Lees meer...
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl