kerstfun.punt.nl
Recente Tweets
Kersttips :
Links :
Wanneer je buren een zodanig spectaculaire kerstversiering hebben dat alleen al het proberen om ze te evenaren zinloos is, kan je ook gewoon origineel uit de hoek komen. Zo lokt ene Dave Nosek uit Chicago meer kijklustigen met z'n sobere kerstversiering dan buurman Chet dankzij gevoel voor humor.

Lees meer...   (1 reactie)
USB LED X-Mas Tree: Met deze USB LED X-Mas Tree is de kerstsfeer altijd dichtbij. Plug hem in je USB uitgang en je hebt een vrolijk lichtgevend kerstboompje.
 
  

Lees meer...
Prachtig gemaakte kerstcommercial  voor Solaria Plaza in Japan.
 
Reacties
Voor sommige ouders vallen de kadootjes wat tegen!
 
Reacties
In China hebben kunstenaars een bijzondere kerstman van ijs gemaakt. De kerstman is 160 meter lang en 24 meter hoog en er is weken aan gewerkt.
 
Volgens de Chinezen is het de hoogste ijssculptuur van vader kerst ter wereld.

Dat meldt de Britse nieuwszender BBC. De ijzige kerstman is gemaakt ter ere van een festival dat tot eind februari duurt. Het festival past goed bij Harbin, in het noorden van China, want de temperatuur schommelt daar rond de 35 graden onder nul in de wintermaanden. Het festival verwacht ongeveer 800.000 bezoekers.


Reacties
In Arizona kregen automobilisten wel een héél orgineel kerstgeschenk. Hulpjes van de kerstman hadden nl. de flitspalen ingepakt.
Reacties (1)
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl